Mergi la conţinutul principal
Fotoregenerare tratare rozacee cuperoza Pitesti

Tratament rozacee, cuperoza

Fotoregenerarea este benefica pielii deoarece reduce aspectul rosiatic al pielii si “flushing”-ul (inrosirea pielii) asociat cuperozei-rozaceei. Inca de la primul tratament, efectul este vizibil, capilarele retragandu-se de la suprafata pielii, rezultatul fiind disparitia rozaceei. In acelasi timp tenul se va simti plin de energie si tonus.

 

Cuperoza, o afectiune frecventa este o dilatatie permanenta si vizibila a vaselor de sange de la nivelul fetei. Initial se instaleaza simetric, pe pometi si pe aripioarele nazale. Factorii care contribuie la aparitia sau intensificarea episoadelor de cuperoza sunt frigul, alimentele picante, alcoolul, emotiile, dezechilibrele hormonale, sarcina sau utilizarea abuziva a unguentelor cortizonice.

 

Tratamentul consta in fotocoagularea hemoglobinei din vasele capilare superficiale care absorb mai multa lumina decat pielea inconjuratoare, astfel incat vasele se reduc, iar in timp dispar.

tratament rozacee Pitesti

 

 

Testează GRATUIT! va asteptam in centrul de infrumusetare din Pitesti pentru a descoperii mai multe detalii despre tratamentele de fotoregenerare si a beneficia de o consultatie gratuita!

Despre noi

Centru de epilare definitivă, fotoregenerare tratamente faciale, corporale și înfrumusețare.

Featured Posts

Contact