Skip to main content

Centru de înfrumusețare

Epilare definitiva, fotoregenerare tratamente faciale si corporale
Centru de înfrumusețare

Epilare definitivă & fotoregenerare tratamente faciale și corporale

In Pitești de mai mult de 8 ani de zile, vă oferim cea mai bună experiență de epilare definitivă.

Centrul nostru de înfrumusețare vă așteaptă să vă răsfățați într-o ambianță modernă, cu cele dintre cele mai căutate servicii cosmetice; machiaje de zi și de seară, pensat, tratamente SPA pentru maini și picioare cu parafină, laminare gene și sprâncene, vopsit sprâncene, epilat cu ceară unică, unghii tehnice, extensii de gene...

Clienți mulțumiți

Recomand Centrul de epilare definitiva EpilProf

Recomand Centrul de Epilare Definitiva EpilProf. Servicii profesioniste, personal amabil, rezultate vizibile dupa prima sedinta.

Florentina Mutu

Fotoregenerare faciala

Recomand la toate doamnele, eu sunt foarte mulțumită de tratamente. După prima ședință am avut rezultate foarte bune. Am avut cuperoza foarte pronunțată pe față, gât, decolteu. Toți prietenii și cunoștințele mă întreabă cum am reușit să scap de această problemă. Mi-am tratat și ridurile și dupa o ședință, sunt întrebată ce am făcut de am întinerit!
Elena Dumitrescu

Servicii profesionale

Servicii profesionale, de calitate, personal amabil, calificat si competent!!
Dana Mihaela
De ce noi?

Întotdeauna aproape de nevoile tale

Program flexibil

Trăim in secolul vitezei, iar timpul tuturor este limitat, așa ca noi vă oferim programări excepționale, chiar și după ora 18.

Experiență

Cu o vastă experienţă în domeniu în Pitești, asiguram servicii personalizate si consultanta gratuită pe toata durata tratamentului, pentru obtinerea celor mai bune rezultate, cu maxim de siguranta si confort.

Centru modern

În centrul nostru nostru de înfrumusețare din Pitești, gasiți mereu o atmosferă caldă și primitoare, pentru a vă relaxa în timp ce beneficiați de serviciile noastre...

Galerie foto

Despre noi

Centru de epilare definitivă, fotoregenerare tratamente faciale, corporale și înfrumusețare.

Featured Posts

Contact